Cégünkről

A PROFEKTA Tanácsadó Kft. 15 éve működik eredményesen a pályázatírás és a projektmenedzsment területén.

Munkatársaink széles körű ismeretekkel és referenciákkal rendelkeznek a hazai és európai uniós pályázatokban. Fő tevékenységünk a pályázati szaktanácsadás, a pályázatírás, a teljes körű projektmenedzsment, valamint a vállalkozásfejlesztéshez kapcsolódó szolgáltatások, mint például az üzleti és pénzügyi tervek készítése, finanszírozási szaktanácsadás stb.

Cégünk küldetése elősegíteni a hazai vállalkozások fejlődését megbízható, precíz és gyors szakmai munkavégzésünkkel. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt években egyetlen marketing eszközünk a meglévő partnereink elégedettsége alapján kialakult jó hírnevünk volt. Ügyfeleink kiemelkedőnek értékelik a kiváló szakmai tudásunkat és üzleti megbízhatóságunkat.

Partnereink elégedettségét mutatja, hogy ügyfeleink felével már több éves az együttműködésünk, az új ügyfelek jelentős része pedig meglévő partnereink ajánlása alapján keresi fel Cégünket. A PROFEKTA Tanácsadó Kft. által készített pályázatok sikeraránya meghaladja a 90%-ot, mely szakmai felkészültségünknek és testreszabott előminősítési rendszerünknek köszönhető.

Szakértőink korábban pályázati bíráló tevékenységet is végeztek, mely által kiválóan ismerik a teljes pályáztatási folyamat eljárásrendjét. Munkatársaink képesítése: EU projekttervező szakközgazdász, Gazdasági Minisztérium által minősített pályázatíró, pénzügy-közgazdász, vállalkozásfejlesztő – közgazdász, közbeszerzési referens, esélyegyenlőségi szaktanácsadó.